SMUK-NU

KLINIK FOR SKØNHED & FODPLEJE

Velkommen til en professionel og resultatorienteret klinik i hjertet af Fredericia, som tilbyder alt, hvad skønhedshjertet kan begære. Alt samlet på et sted. Her finder du dygtig og passioneret statsanerkendt Kosmetiker, Negleteknikker og lægeeksamineret Fodplejer – eksperter på hvert vores felt – som arbejder med en masse lækre, nøje udvalgte produkter og mærker både i klinikken og til hjemmebrug. Fordi vi tror på høj kvalitet og elsker øko-ansvarlige produkter, og sætter en ære i at finde det helt rigtige produkt til hver enkelt kunde. Vi byder dig indenfor i lækre og hyggelige omgivelser, hvor du er lige så sikker på at møde ekspertise og professionalisme som en uformel snak. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor!

Skønhed

Skønhedsdelen varetages af Marie-Louise, som er indehaver af Smuk-nu. Hun blev udlært i 2014 som statsanerkendt Kosmetiker (3-årig uddannelse) - med speciale i problemhud. Afsluttede eksamen med sølvmedalje. Under uddannelsen deltog hun i DM i skills (Tema Make-Up) og vandt igen sølv. Endvidere uddannet negletekniker i 2011. Marie-Louise er certificeret indenfor følgende områder: Phytomer, Shellac, Gelpolish, Pronails og MII Cosmetics. Hun har altid fulgt med i de nyeste trend samt været på mange kurser, da det er vigtigt for hende at give den bedste behandling. Er meget kvalitetsbevidst og alle behandlinger hos hende er målrettet kundernes behov og ønsker. Har specialiseret sig i behandlinger, som fremmer hudfornyelse, mindsker urenheder og booster opstramning af huden. Marie-Louise har et bredt kendskab til forskellige brands og har derfor nøje kunnet udvælge, hvilke mærker hun ønsker at arbejde med i klinikken. Kun det bedste er godt nok til hendes kunder.

Fodpleje: Din og min fodpleje

Fodpleje varetages af Carina, som har en del års erfaring inden for fødder og negle. Hun har egen klinik i Møgeltønder som hun har sammen med denne. Hun har været selvstændig fodplejer siden start 2017. Carina er uddannet lægeeksamineret Klinisk Fodplejer med et stort flot 12 tal, og negleteknikker. Certificeret i CND shellac og gelpolish. Det er din sikkerhed for at du er i trykke hænder. Carina er ligeledes RAB- registeret. Dette er DIN tryghedsgaranti for etiske behandlingsstandard og synlig uddannelsesstandard. Hos Carina vil du blive mødt at et stort smil og godt humør. Hun har altid gode råd og vejledning til hvordan du passer bedst på dine fødder. Hun elsker og sætter stor ære i sit arbejde.