SMUK-NU-color800-81

SMUK-NU i Fredericia

Skønhedsbehandlinger
hos SMUK-NU i Fredericia

Leder du efter den ultimative ansigtsbehandling, flotte negle  og smuk makeup, eller en nænsomt udført intim voksbehandling, så er du kommet til den rette skønhedsklinik i Fredericia.

SMUK-NU-color1500-88-light

Beauty Angel Lyset er en naturlig og effektiv måde at få en smuk hud på. Med klinisk dokumenteret effekt er det både en sikker og behagelig behandling.

Beauty Angel Lyset arbejder i alle hudlag også de dybeste, og netop derfor sørger lyset for, at nøglefunktionerne for en frisk og sund hud er til stede. Det er vitalt at have en optimal funktion af bestemte hudceller – de såkaldte ”fibroblaster”.

De sørger for at tilføre huden collagen, elastin og hyaluron. Celleaktiviteten falder med alderen, hvilket resulterer i mindre fugt, reduktion af elasticitet og endeligt i dannelsen af rynker.

Man looking at mirror in cottage

Mænd er meget velkomne

Flere af vores behandlinger er også perfekte til mænd

Ansigtsbehandlinger er ikke kun for kvinder. Mænd har også i høj grad glæde af en velplejet hud. En velplejet hud giver dig velvære og et friskt, vitalt udseende, men det betyder også, at din hud har en større modstandskraft over for bakterier og de skadelige stoffer i dine omgivelser, som du dagligt udsættes for.

Med udgangspunkt i din hudtype, barberingsform og livsstil, tilpasser vi behandlingen til de behov, din hud har.