Ansigtsbehandling

Grundbehandling
Dobbelt afrens, hudanalyse, peeling og dybderens af urenheder, maske. Afsluttes med serum, øjencreme og dagcreme (45 min.)
DKK 475,00
Ansigtsbehandling
Dobbelt afrens, hudanalyse, peeling, ansigtsmassage. Maske. Afsluttes med serum, øjencreme og dagcreme. (60 min.)
DKK 520,00
Luksus Ansigtsbehandling
Dobbelt afrens, hudanalyse, peeling, dybderens af urenheder, let massage i varmemaske, nakke/skuldre og ansigtsmassage, maske. Afsluttes med serum, øjencreme og dagcreme. (75 min.)
DKK 585,00
Ansigts og decoltebehandling
Dobbelt afrens, hudanalyse, peeling, dybderens af urenheder, let massage i varmemaske, nakke / skulder / delcolte samt ansigtsmassage, maske. Afsluttes med serum, øjencreme og dagcreme. (90 min.)
DKK 745,00

Ekstra dybderens

Dette bestilles ved ansigtsbehandlinger hvor der skal bruges mere tid til dybderens. Pris: DKK 110,00

Phytomer Special ansigtsbehandlinger

Priser:

smuk-nu-ansigtsbehandling
Hydra Blue ansigtsbehandling

60 min.

Fantastisk til at give den tørre hud følelsen af smidighed tilbage. Huden fyldes op med fugt og næring. 

DKK 549,00
smuk-nu-ansigtsbehandling
Acni Pur ansigtsbehandling

60 min.

Målrettet behandling til den urene og fedtede hud. Den renser i dybden og matterer. Efterlader huden synligt sundere og ren. 

DKK 549,00
smuk-nu-ansigtsbehandling
Extended Youth

90 min.

Effektiv og lækker Antiage behandling af ansigt, hals og decolte. Forkæl dig selv og din hud med Phytomers Extended youth ansigtsbehandling. Specielt designet til dig, der ønsker en udglattet hud, med færre og mindre rynker og linier. Giver en opstrammet og boostet hud, med masser af glød og energi.

Der arbejdes specifikt på de mimiske linier, der opstår naturligt i ansigtet, når vi snakker og smiler. 

DKK 755,00
smuk-nu-ansigtsbehandling
Douceur Marine ansigtsbehandling

60 min.

Beroligende behandling til den sarte hud. Huden styrkes og genopbygges, samtidigt med at rødme beroliges og reduceres. 

DKK 549,00
smuk-nu-ansigtsbehandling
City Life

60 min.

Fornyer huden og bekæmper forurening, samt ilter huden. Giver strålende hud i balance. En behandling til udsat hud. Rensende ingredienser fra havet. Forbedrer fugtniveauet, færre pigmentforandringer og fjerner synlige træthedstegn. 

DKK 549,00
smuk-nu-ansigtsbehandling
Pioneer Ansigtsbehandling

90 min.

Eksklusiv og unik antiage ansigts, hals og decolte. En behandling der giver den perfekte kombination af sensorisk oplevelse og effektive resultater. Her får du en unik sensorisk og holistisk oplevelse kombineret med opstrammende massage. For at opnå dyb afslapning og effektive resultater. 

DKK 885,00
Vie ansigtsbehandlinger

Priser:

smuk-nu-ansigtsbehandling
Rosa control anti-rødme behandling

60 min.

Den populære og beroligede behandling til sart hud, rosacea, inflammation, synlige blodkar og Intens rødme med urenheder.

Som består af afrensning – Enzympeeling dedikeret til sensitiv hud. – Serum indeholdende b.la Vitamin B5 og BPX (genskaber kapilærerne og korrigere rødme) – Masssage udføres med ultra afslappende værktøj, som lindrer beroliger, stimulerer mikrocirkulationen og virker afslappende, drænerende massage. – Special maske fyldt med vitaminer som B3, C-vitamin og allantoin.

Jeg anbefaler et tilvalg af Beauty Angle Lys for at fremme ophelingen, styrke vævet og reducere inflammation i huden til 169,-

DKK 675,00
smuk-nu-ansigtsbehandling
Vie Frugtsyrepeeling

60 min.

Frugtsyrepeeling for optimal cellefornyelse og reducering af rynker og hyperpigmentering. Overproduktion af talg, som viser sig ved altid blank/skinnende hud, tilbagevende uren hud og forstørret porer. For bedste resultat bør behandlingen laves med 7 – 10 dages interval.

Klippekort til efterfølgende 3 behandlinger kan købes for 1550kr (værdi 1950kr)

DKK 650,00
smuk-nu-ansigtsbehandling
Vie 3D øjenbehandling

30 min.

Med fokus omkring øjne. Her arbejder jeg med speciale teknikker. Behandlingen udglatter de små linjer, tør og træt hud omkring øjene, opstrammer, reducere hævelse og mørke rande under øjnene. Behandlingen kan laves alene eller i forbindelse med en ansigtsbehandling eller sammen med farvning af vipper og bryn.

En behandling. vil friske øjnene op, men ønsker du et bedre resultat, anbefaler jeg et kurforløb på 6 behandlinger inden for 6 uger.

DKK 250,00
SMUK-NU-color800-75
SMUK-NU-color800-73
SMUK-NU-color800-76
SMUK-NU-color1500-80-light
SMUK-NU-color800-79
SMUK-NU-color800-83
SMUK-NU-800-37