Ansigtsbehandling

Smuk-Nu Youth Ansigtsbehandling

En skræddersyet behandling til din hud, som derfor ikke nødvendigvis altid er ens da vores hudtilstand ændre sig.

Rens og peeling af ansigt, hals og decolte, læber og øjne. Dybderens. Serum, massage, Beauty Angel lys og maske. Serum, creme og øjencreme. Vejledning i hjemmepleje (90 min.)

DKK 799,00

Smuk-Nu DELUXE Ansigtsbehandling

En skræddersyet behandling til din hud, som derfor ikke nødvendigvis altid er ens da vores hudtilstand ændre sig.

Behandling starter med en skøn ryg massage. Rens og peeling af ansigt, hals og decolte, læber og øjne. Serum, massage, Beauty Angel lys og speciel collagen eye maske. Let hånd massage. Serum, creme og øjencreme. Vejledning i hjemmepleje (90 min.)

DKK 955,00

Smuk-Nu Grundbehandling

Dobbelt afrens, hudanalyse, peeling og dybderens af urenheder. Afsluttes med maske, serum, øjencreme og dagcreme.
(45 min.)
DKK 499,00

Smuk-Nu Ansigtsbehandling

Dobbelt afrens, hudanalyse, peeling, ansigtsmassage. Afsluttes med maske, serum, øjencreme og dagcreme. (60 min.)
DKK 555,00

Smuk-Nu Luksus Ansigtsbehandling

Dobbelt afrens, hudanalyse, peeling, dybderens af urenheder, nakke/skuldre og ansigtsmassage. Afsluttes med maske, serum, øjencreme og dagcreme.
(75 min.)
DKK 610,00

Smuk-Nu ansigts- og decoltebehandling

Dobbelt afrens, hudanalyse, peeling, let dybderens af urenheder, nakke/skulder/delcolte samt ansigtsmassage. Afsluttes med maske, serum, øjencreme og dagcreme. (90 min.)
DKK 785,00

Ekstra dybderens

Dette bestilles ved ansigtsbehandlinger hvor der skal bruges mere tid til dybderens. Pris: DKK 120,00

Phytomer Special ansigtsbehandlinger

Priser:

Extended Youth

90 min.

Effektiv og lækker Antiage behandling af ansigt, hals og decolte. Forkæl dig selv og din hud med Phytomers Extended youth ansigtsbehandling. Specielt designet til dig, der ønsker en udglattet hud, med færre og mindre rynker og linier. Giver en opstrammet og boostet hud, med masser af glød og energi.

Der arbejdes specifikt på de mimiske linier, der opstår naturligt i ansigtet, når vi snakker og smiler. 

DKK 800,00
Pioneer Ansigtsbehandling (Deluxe Antiage)

90 min.

Eksklusiv og unik antiage ansigts, hals og decolte. En behandling der giver den perfekte kombination af sensorisk oplevelse og effektive resultater. Her får du en unik sensorisk og holistisk oplevelse kombineret med opstrammende massage. For at opnå dyb afslapning og effektive resultater. 

DKK 910,00
Vie ansigtsbehandlinger

Priser:

Rosa control anti-rødme behandling

60 min.

Den populære og beroligede behandling til sart hud, rosacea, inflammation, synlige blodkar og Intens rødme med urenheder.

Som består af afrensning – Enzympeeling dedikeret til sensitiv hud. – Serum indeholdende b.la Vitamin B5 og BPX (genskaber kapilærerne og korrigere rødme) – Masssage udføres med ultra afslappende værktøj, som lindrer beroliger, stimulerer mikrocirkulationen og virker afslappende, drænerende massage. – Special maske fyldt med vitaminer som B3, C-vitamin og allantoin.

Jeg anbefaler et tilvalg af Beauty Angle Lys for at fremme ophelingen, styrke vævet og reducere inflammation i huden til 169,-

DKK 705,00
Vie Frugtsyrepeeling

60 min.

Frugtsyrepeeling for optimal cellefornyelse og reducering af rynker og hyperpigmentering. Overproduktion af talg, som viser sig ved altid blank/skinnende hud, tilbagevende uren hud og forstørret porer. For bedste resultat bør behandlingen laves med 7 – 10 dages interval.

Klippekort til efterfølgende 3 behandlinger kan købes for 1.600 kr. (værdi 2.025 kr.)

DKK 695,00
Vie 3D øjenbehandling

30 min.

Med fokus omkring øjne. Her arbejder jeg med speciale teknikker. Behandlingen udglatter de små linjer, tør og træt hud omkring øjene, opstrammer, reducere hævelse og mørke rande under øjnene. Behandlingen kan laves alene eller i forbindelse med en ansigtsbehandling eller sammen med farvning af vipper og bryn.

En behandling. vil friske øjnene op, men ønsker du et bedre resultat, anbefaler jeg et kurforløb på 6 behandlinger inden for 6 uger.

DKK 275,00
SMUK-NU-color800-73
SMUK-NU-color800-76
SMUK-NU-color1500-80-light
SMUK-NU-color800-79
SMUK-NU-color800-83
SMUK-NU-800-37