Bryn
& Vipper

Hvem elsker ikke smukke bryn og vipper?

Priser:

Farvning af vipper og bryn inkl. retning

30 min.

Hvem elsker ikke smukke bryn og vipper? Et flot bryn danner den perfekte ramme omkring dine øjne og skaber harmoni. Farvningen af dine bryn samt vipper udføres i samråd med dig og dine ønsker. Jeg tilpasser farven, så det ser naturligt ud.

DKK 280,00
Farvning af bryn og vipper

20 min. 

Hvem elsker ikke smukke bryn? Et flot bryn danner den perfekte ramme omkring din øjne og skaber harmoni. Farvning af bryn udføres oftest i forbindelse med retning. Farven tilpasses din teint og hårfarve. Farvningen vipper intensiverer dine øjne, så de fremstår mere klare og strålende.

DKK 250,00
Farvning af vipper

20 min. 

Farvning af vipper intensiveres din øjenfarve og giver mere dybde. Farven vælges ud fra dine ønsker samt hårfarve.

DKK 165,00
Farvning af vipper og ret af bryn

20 min.

Farvning af vipper intensiverer din øjenfarve og giver mere dybde. Farven vælges ud fra dine ønsker samt hårfarve. Et flot og naturligt til rettet bryn danner den perfekte ramme omkring dine øjne, løfter og skaber harmoni. Retningen af bryn kan gøres med voks og pincet.

DKK 260,00
Farvning af bryn inkl. retning

15 min. 

Hvem elsker ikke smukke bryn? Det er slut med overplukkede, smalle sorte bryn. Et korrekt til rettet bryn skaber den rette ramme om dit øje og giver ansigtet balance. Er du i tvivl om, hvordan dine bryn skal rettes, så søg professionel hjælp til det. Jeg farver dine bryn, så det passer til dit naturlige udtryk og fremhæver dine øjne. Den efterfølgende retning af brynene sker med både voks og med pincet.

DKK 180,00
Retning af bryn

15 min. 

Et flot, naturligt tilrettet bryn danner den perfekte ramme omkring dine øjne, løfter og skaber harmoni. Retningen af bryn kan gøres med voks og pincet.

DKK 145,00