Makeup

Behandlingerne udføres med Mii makeup

Priser:

Let dag makeup

30 min.

En let dag makeup består af at der lægges en foundation, øjenskygge, liner, mascara og gloss/læbestift. Farverne afstemmes i forhold til dine ønsker samt hudtone. 

DKK 350,00
Brude makeup

60 min.

Den store dag er kommet, nerverne sidder uden på tøjet, der er mange ting som du skal nå. Lad mig hjælpe dig med en smuk makeup til en uforglemmelig dag.

Brude makeup består af make-up på selve dagen. Vi finder sammen frem til den smukkeste makeup, som passer til dine ønsker samt hudtone.

Det er altid en god ide at booke en tid til en prøve makeup, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for dig. 

DKK 600,00
Makeup kursus

60 min. – prisen er pr. person

Trænger du til ny inspiration, så er et makeup kursus lige noget for dig. Her får du en grundig vejledning i, hvordan du lægger en smuk makeup til enten hverdag eller fest.

Samtidig med at jeg forklarer dig omkring påføring og farver, lægger jeg en makeup på dig. Et makeup kursus er individuelt men der er mulighed for at I kan komme flere.

DKK 625,00
Aften makeup

60 min.

En aften makeup består af at der lægges concealer, foundation, indramning af ansigtet, øjenskygger, liner, rouge, gloss/læbestift. Farverne afstemmes i forhold til dine ønsker samt hudtone. Ekstra holdbar makeup. 

DKK 499,00
Brude makeup inkl. prøve

60 min. pr. gang

Prøve makeup laver vi nogle dage inden den store dag, så vi er enige om, hvordan den skal lægges på selve dagen. Prøven tager 1 time så har vi god tid til at finde den perfekte makeup.

Makeup på selve dagen tager ca. 1 time. Du kommer ind på klinikken og vi afstemmer makeuppen inden vi går i gang. Der er også mulighed for, at jeg kommer til dig, hvis dette er den bedste løsning for dig, for en merpris. 

DKK 1050,00