Manicure

Vores manicure behandlinger

Priser:

smuk-nu-negle
Manicure med håndmassage

45 min.

Smukke velplejede negle samt velvære håndmassage.
Vi starter med at ordne dine neglebånd, ved at skubbe dem fint på plads, og der nippes for små flosser. Neglene files ens og pænt i form. Vi glanspolere dine negle, så de fremstår sunde og velplejede samt med naturlig flot glans.

Vi giver dig en dejlig massage af hænder og underarme med en lækker fugtgivende lotion.
Vi anvender mange forskellige massageteknikker, og kommer grundigt rundt på hele hånden samt underarm. Du vil gå herfra og føle, at du går rundt med de blødeste hænder, da vi har løsnet dine spændinger og sat gang i dit blodomløb.

Der afsluttes med plejende negleolie og lækker fugtgivende lotion, som masseres let ind.

Vi anbefaler, at man drikker rigeligt med vand efterfølgende, for at komme af med alle de frigivende affaldsstoffer under massagen.

DKK 350,00
smuk-nu-negle
Mini manicure

15 min.

Jeg starter med at ordne dine neglebånd, ved at skubbe dem fint på plads og nippe for små flosser. Neglene files ens og pænt i form. så bliver dine negle glanspoleret, så de fremstår sunde og velplejede samt med naturlig flot glans. Hvis du ønsker det, kan der ligges en klar lak på.
Der afsluttes med plejende negleolie og lækker fugtgivende lotion, som masseres let ind.

DKK 220,00
smuk-nu-negle
Spa Manicure

60 min.

Jeg starter med et lækkert håndbad, som blødgør dine neglebånd. Herefter ordner jeg dine neglebånd, ved at skubbe dem fint på plads og nippe for små flosser. Neglene files ens og pænt i form. Så bliver dine negle glanspoleret, så de fremstår sunde og velplejede samt med naturlig flot glans.

Jeg masserer dine hænder med en lækker peeling, som fjerner døde hudceller og gør dine hænder silkebløde.

Herefter påfører jeg en meget fugtgivende maske, som masseres godt ind i huden. Herefter får du lov til at hvile med masken for maximal pleje.

Til sidst afsluttes der med en plejende negleolie og en lækker fugtgivende lotion, som masseres let ind.

DKK 475,00