Om mig,
og min klinik

Derfor skal jeg hjælpe eller forkæle dig

Høj tilfredshed

SMUK-NU-color1500-81-light
Min filosofi

Vi arbejder for at få glade kunder

De fleste bruger et eller andet til deres hud, så hvorfor ikke bruge det rigtige? Det gør en forskel – det giver din hud balance. 

Jeg laver en grundig hudanalyse, der giver mig et nøjagtigt billede af hvad din hud har brug for.

Hudnørd!

Jeg er eksperten, der tester markedet, og finder det bedste af det bedste til dig og din hud. 

Hos Smuk-Nu bestræbes der altid på at give den bedste behandling, have de ypperste produkter og sætter service og smil i højsæde. 

Jeg glæder mig til at tage imod dig hos Smuk-Nu, og du vil altid få en personlig og professionel behandling, der tager udgangspunkt i din huds aktuelle behov og tilstand.

Min passion

Hos Smuk-Nu gør jeg mit bedste for at tilgodese lige netop dit individuelle behov. Derfor er Vigtigheden, i at løbende uddanne og specialisere mig. Phytomer og Vie Collection er med til dette, da jeg hvert år deltager på deres kurser i både Danmark og Frankrig. Hvor jeg får det sidste nye om blandt andet behandling af karsprænginger, pigmentering, rosaeca og acne.

Hos Smuk-Nu er jeg specialist. Med over 10 års erfaring indenfor områder som vejledning i hudpleje ansigtsbehandlinger, akne, anti-age, rosacea, farve og formgivning af bryn og vipper, Lash Lift,  Manicure, voksbehandlinger, Makeup og negle.

Min viden har jeg opnået gennem træning og uddannelse i flere forskellige Mærker og Metoder – og jeg stopper ikke med at tillære mig ny viden og stræbe efter at blive bedre.

Mit arbejde fylder utroligt mange af de bedste timer i mit liv, og det er derfor vigtig at miljøet og ånden er god. Man skal have lyst til at gå på arbejde og brænde for det man laver - DET GØR JEG

marie-louise_clausen-smuk-nu
marie-louise_clausen-smuk-nu
SMUK-NU-color1500-94-light

Info om gavekort og produkter

Gavekortet glæder 1 år fra købsdato. Efter dette er gavekortet udløbet, og det kan derfor ikke bruges.
 
Ved køb af produkter, tages produkterne ikke retur efter de har forladt klinikken grundet hygiejne.
Eksempler på mit arbejde

Galleri

Her fortæller jeg først om nye tiltag

Nyheder