Beauty Angel
(lys behandling)

Beauty Angel Intensive Luxury (60 min.)

DKK 825,00

Beauty Angel Clear and Repair (45 min.)

DKK 715,00

Klippekort til Beauty Angel

Smuk-Nu tilbyder nu klippekort til Beauty Angel lysbehandlinger. For øjeblikket er disse klippekort eksklusivt tilgængelige for køb i vores butik. Vi inviterer dig til at besøge os og få en personlig samtale om, hvordan disse behandlinger bedst kan gavne dig.

Beauty Angel Signatur Self Care

Self Care-behandlingen er god som vedligeholdelse af Beauty Angels lysbehandlingsresultater.

Afrensning, Beauty Angel collagen creme, Beauty Angel lys. Beauty Angel collagen creme.

  • 6 klip DKK 1.500,00
  • 12 klip DKK 3.000,00

Beauty Angel collagen behandling

Dobbelt afrensning, peeling, special maske tilpasset din hud, Beauty Angel lys.

Beauty Angel collagen creme sammen med afsluttende cremer.
  

  • 6 klip DKK 2.125,00
  • 12 klip DKK 4.250,00
Beauty Angel Collagen Behandling

30 min.

Dobbelt afrensning, peeling, special maske tilpasset din hud, Beauty Angel lys. Beauty Angel collagen booster creme sammen med afsluttende cremer.

DKK 425,00
Beauty Angel Intensive Luxury

60 min.

Beauty Angels Signaturbehandling er vores mest luksuriøse skønhedsoplevelse. En effektiv kombination af styrkende og hudforbedrende lysbehandling og behagelig, afslappende Beauty Angel massageteknikker, som skaber en skøn følelse af ro og velvære.

Beauty Angels effektive lysspektre igangsætter en større celleaktivering og reparation i huden, som efterlader huden styrket og fornyet. Beauty Angel øger heling og opklaring, bekæmper linjer og rynker og skaber en glattere og mere ungdommelig hud med en fantastisk glød.

Signatur velkomst ritual, afrensning, peeling, drænerende- eller lifting massage, hovedbundsmassage, Beauty Angel lys med Beauty Angel specialmaske og afsluttende creme.

DKK 825,00
Beauty Angel Lifting

45 min.

Beauty Angel lysbehandlingen Lifting er målrettet ældningstegn i huden i ansigtet og på decolte. Beauty Angels effektive lysspektre igangsætter en større cellemekanisme og reparation, for at bindevævscellerne igen kan danne mere collagen, hyaluronsyre og elastin, så du kan modvirke og forebygge ældning af din hud.

Med alderen nedsættes bindevævscellernes aktivitet og evne til at danne ”celleenergi”, hvorfor huden ikke har power nok til at blive ved med at danne nok collagen. Beauty Angels lysbehandling har klinisk dokumenteret effekt og maksimerer din huds volume indefra uden bivirkninger, så din hud kan genvinde volume og spændstighed uanset alder.

Beauty Angels Lifting-behandling er målrettet ældningstegn og vedligeholdelse af hudens cellulære processer og collagenproduktion hele året rundt.

Tip: Særligt velegnet om sommeren ved meget sol, da UV-lys har en ældende effekt på huden, mens Beauty Angel Lifting øger igangsættelse og reparation indefra.

DKK 715,00
Beauty Angel Wonder GLOW

45 min.

Beauty Angel Wonder glow-rens, frugtsyre og lysterapi.

DKK 520,00
Beauty Angel Clear & Repair

45 min.

Beauty Angels lysbehandling Clear & Repair er målrettet urenheder, betændelse og hud, der har brug for heling og lindring. Beauty Angel har en effektiv helende effekt uden bivirkninger og udtørring af huden.

Beauty Angels lysspektre igangsætter reparation af huden indeni og udenpå hudoverfladen.

Reparationen kan være særlig fordelagtig for folk med uren hud, akne, eksem, psoriasis eller rosacea, hvor huden har brug for hjælp til heling. Igennem den reparerende proces reduceres rødme og inflammation, og huden opnår lindring og et mere ensartet udseende.

Tip: Særlig velegnet til vedligeholdelse og reparation af hud med symptomer på inflammation og urenheder og imellem stærkere syrebehandlinger og dybderensning.

DKK 715,00
Beauty Angel Eyes

30 min.

Beauty Angel-lysbehandling Eyes er målrettet øjenomgivelserne, med fokus på linjer, hævelser og mørke rande under øjnene!

Beauty Angels lysteknologi har en særlig effekt ved blodgennemstrømning og heling.

Hudens egen oprydningsmekanisme aktiveres, og blodgennemstrømningen tilfører både reparationsfremmende celler, ilt og næring, mens affaldsstoffers væske transporteres væk.

Denne effekt giver både mere glød til huden, men kan også have en forbedrende effekt på mørke rande og hævelser forårsaget af dårlig blodcirkulation, mens linjer og tab af spændstighed modarbejdes via øget bindevævsaktivering. Mere collagen har også en forfriskende effekt på øjenomgivelserne.

Tip: Beauty Angels lysbehandlingsforløb kan tilbydes til mere udtalt reparation af øjenomgivelserne for langtidsforebyggelse af ældningstegn.

DKK 350,00
Beauty Angel Signatur Self Care

30 min.

Self Care-behandlingen er god som vedligeholdelse af Beauty Angels lysbehandlingsresultater eller imellem Beauty Angels lysbehandlingsforløb. Du møder med afrenset hud.

DKK 300,00
SMUK-NU-color1500-86-light
Hvad er Beauty Angel

Beauty Angel Behandlingen

Beauty Angel kan bruges både individuelt eller kombineret med øvrige behandlinger. Din behandler kan skræddersy Beauty Angel behandlingen, til netop de udfordringer du har med din hud, ved hjælp af effektive produkter, en ansigtsbehandling tilpasset din huds behov, samt de specielle ansigtsmasker.

Beauty Angel Lyset reducerer:

  • Rynker og fine linjer
  • Arvæv og strækmærker
  • Tør og dehydreret hud
  • Rødme og inflammation
  • Mørke rande og hævelser under øjne
  • Akne og uren hud m.m.
beauty-angel-elt-4

Med klinisk dokumenteret effekt, er Beauty Angel Lyset en effektiv og sikker behandling som giver en forførende, glat og smuk hud.

Fibroblasterne (bindevævscellerne) tiltrækkes og aktiveres af Beauty Angel Lys – så du ved egen hjælp forynger og forbedrer din hud!

Beauty Angel ansigtsmasker

Maskerne er mildt kølende, tilpasser sig hudens overflade og er en effektiv bærer af aktive ingredienser. Den transparente struktur sikrer at Beauty Angel Lyset nemt penetrerer igennem og indsluser ingredienser dybt ned i huden.

Ingredienserne i maskerne er nøje udvalgt, til at hjælpe på specifikke hudtilstande.

Før & Efter